Casa La Sirena (Calahonda)

Ervaringen

Hieronder staan ervaringen van huurders van ons appartement. We horen uw reactie graag! 


Echt vakantie
Een verblijf in het appartement van Helen en Louis is écht vakantie! Het appartement is ruim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Rest je verder niks dan te genieten van het uitzicht. Hoewel de Spaanse zuidkust heel druk kan zijn, ligt hij op een rustige plek bovenop de berg. Het is even zoeken maar dan heb je ook wat! Verder biedt de omgeving genoeg vertier: Granada, Malaga en Marbella zijn dichtbij. Tip: maak eens een fietstocht met een gids langs de kust! Ik ga zeker nog eens.
(Marijke)


Voor herhaling vatbaar
Wij vonden het een heerlijke rustige plek, van alle gemakken voorzien met een prachtig uitzicht op zee. Voor herhaling vatbaar!
(Erna) 


Geweldige week
We hebben een geweldige week gehad in dit schitterende ruime appartement. Met twee echtparen heeft elk zijn eigen badkamer. Heerlijk! Wakker worden met uitzicht op zee en ontbijten op het L-vormige balkon waar altijd wel ergens de zon schijnt. Bovendien is het appartement centraal gelegen t.o.v. de highlights in de omgeving. En altijd een plek voor je auto in de garage. Kortom een aanrader voor wie ruimte, rust, uitzicht, natuur en vertier in de omgeving zoekt! 
(Joke)


Rustig gelegen paradijsje
Mooi appartement, smaakvol ingericht met een persoonlijke noot van de creatieve eigenaresse.
 Al tijdens zonsopkomst is het heerlijk vertoeven op het balkon met prachtig uitzicht op de vallei en de kust.
 Een auto is wel noodzakelijk om je te vervoeren naar het hoog en rustig gelegen paradijsje. 
Ik ga zeker nog een keer naar het Calahonda van Helen en Louis.

(Renske)


Hieronder staat de beoordeling van de mensen op vakantiehuizenspanje.nl: